Terug naar boven

 

Toon's receptenpagina

 

Een broodrecept van alleen water, meel en weinig zout. Zo krijg je desembrood zonder onnodige toevoegingen.

Verder een keuze uit traditionele familierecepten om van te smullen.

 

goosbroden

Toon's broodrecepten

 

Om een stevig en smakelijk brood te krijgen, ben ik zelf brood gaan bakken.

Inmiddels bak ik al jaren, om het brood nog gezonder te maken, zonder de gist.

Gisten gebeurt nu op natuurlijke wijze.

Door het deeg een paar dagen te laten staan ontstaat desembrood.

Een nog gezondere variatie daarop is het tarwemeel te vervangen door speltmeel.

► Toon's broodrecepten

 

bienenstich

Bienenstich

 

 

Een oud Duits recept uit grootmoeders tijd, maar nog steeds erg in trek. Vooral de kinderen en kleinkinderen weten dat op verjaardagen en andere feestdagen de bienenstich altijd op tafel staat.

► Bienenstich

 

 

Appelcrisp

 

Een Engels recept, makkelijk te maken en mag als nagerecht (warm of koud) niet ontbreken bij een heerlijke maaltijd. Bij de koffie smaakt het ook prima, de kaneellikeur en slagroom mogen natuurlijk niet ontbreken.

► Appelcrisp

 

 

Worteltjestaart

 

Na al dat lekkers nu een gezond, maar toch heel lekker recept met zo min mogelijk foute koolhydraten.

► Worteltjestaart

bitterkoekjesvla

Bitterkoekjesvla

 

Een nagerecht waar je de vingers bij aflikt.

► Bitterkoekjesvla

 

- Idee en ontwerp ©GoosArt 2022 -

 

Gepubliceerd voor eigen gebruik

Reproductie voor commerciele doeleinden niet toegestaan